image-text

Overordnet handler Livsterapi om at opnå den mentale frihed, der opstår, når vi tager det fulde ansvar for vores liv og de valg, vi træffer for os selv.

Jeg er uddannet tankefeltterapeut (TFT og EFT) og tager eksamen i overbygningen, der hedder MATRIX Reimprinting i august 2020. Jeg er uddannet Meta Health Coach (Metasundheds-coach) og skal igang med en uddannelse til NLP coach. Jeg har siden 2016 fungeret som samtalepartner. Jeg arbejder også med drømmetydning, tændernes betydning og holder foredrag om, hvordan vi kan gribe livet anderledes an. Lisvsterapi er ikke en teknik – det er en holistisk måde at arbejde med alle aspekter vedr. dine udfordringer, med afsæt i de ting du har oplevet i dit liv. Der er en grund til at vi er, som vi er og har de udfordringer vi har. Når vi kender grunden, kan vi også ændre på det. Ikke før!

Jeg ser mig som din sparringspartner og jeg kan hjælpe dig videre, hvis du er kørt fast i fx arbejde, økonomi, kærlighedsliv, stress og depression eller en helt femte situation.

Jeg løser ikke dine problemer for dig, men vi kan løse dem sammen og jeg vil være der, til at guide dig til at opnå det eller de mål, du ønsker. Og det er uanset, om det er ønsket om mere ligevægt i livet, bedre sportslige resultater eller at komme en angst, depression eller stress til livs. Det handler alt sammen om at føle sig fri. Fri af det negative, der nogle gange overtager vores liv. Fri til at få mest muligt ud af vores liv.

Praktisk info

Priser: En session varer 90 minutter og koster 600 kr. I menupunktet Behandlinger kan du se beskrivelse for hver type behandling. Drømmetydning og Tændernes betydning har andre priser.

Du kan altid bestille en tid ved at ringe eller sms’e mig på 24253261.

Afbestilling

  • Afbud skal finde sted senest 12 timer før sessionens aftalte startstidspunkt.
  • Afbud senere end 12 timer før aftalt tid koster 25% af sessionens pris.
  • At udeblive uden afbud koster 100% af sessionens pris.

  • Ved symptomer på Corona eller pludseligt opstået sygdom, tager du fat på mig på telefon 24253261 enten med sms eller opkald 

  • Forsinkelser meldes på sms eller ved opkald på 24253261