image-text
Hvordan er det egentlig at gå i terapi?

Hvad siger mine klienter selv?

Jeg kan sagtens anbefale mig selv, men det er langt mere troværdigt at høre, hvad mine klienter fortæller, de har oplevet i terapien.

Lavt selvværd, kvinde 31 år

Jeg tog kontakt til Julie, fordi jeg blev ved med at finde nøjagtig samme type mand gang på gang og kunne ikke forstå hvorfor. I mit hoved vidste jeg godt, hvad jeg ville have, men jeg blev ved med at finde nøjagtig det samme.

Parforhold i krise, kvinde 30 år og mand 40 år

Jeg kom til Julie, da kærligheden begyndte at skrante og jeg fandt ud af, at min partner havde løjet for mig og brudt min tillid i noget, der godt kunne minde om utroskab. Jeg var klar til at forlade ham på stedet og alt i mig skreg: "Flygt og find din egen lykke".

Begrænsende overbevisninger, kvinde 41 år

Jeg har altid haft udfordringer med min økonomi. Selvom jeg altid har tjent mine egne penge, så har jeg aldrig følt, jeg havde penge nok. Jeg har gået ved Julie i noget tid og har mange emner vi egentlig allerede har taget op og nogle som bare fyldte mere end andre. Og det ene emne var min økonomi. Det emne har fyldt hele mit liv!

Jeg er aldrig god nok, kvinde 41 år

Jeg har altid haft problemer med ikke at føle mig god nok, ikke slå til, ikke at turde sige nej, ikke at kunne være alene og jeg finder ofte mænd, der minder om min far og som har samme adfærd, så jeg netop forbliver i rollen “ikke at være god nok”.

Hård skilsmisse, mand 39 år

For 1 år siden blev jeg skilt fra min kone. Som enhver skilsmisse tog dette hårdt på mig. Men for mig lægede tiden ikke alle sår. Så da jeg ikke kunne se mig ud af det mere, valgte jeg at tage kontakt til Julie.

Ensomhed efter skilsmisse, mand 54 år

Jeg havde det svært med ensomheden efter skilsmisse. Derudover kom der jo så flere ting til, som var svigt (bange for at blive svigtet igen) - angst for at skulle møde nye mennesker - at turde sige nej - tillid til andre, men også til mig selv. Ensomheden som gør, at man bliver mere og mere indelukket.

Jeg bliver ved med at møde det samme, kvinde 29 år

Jeg har haft en tendens til at finde kærester, hvor jeg har følt, jeg skulle være deres psykolog og løse store problemer for dem. Jeg har været i forhold meget længe, hvor jeg ikke har haft det godt og var netop lige kommet ud af et, hvor jeg over længere tid havde haft det rigtig skidt.

Uro, søvnbesvær og lavt selvværd, kvinde 44 år

Mine udfordringer var uro, søvnbesvær og lavt selvværd. Især følelsen af ikke at være god nok... Fik et kærligt skub og anbefaling af god ven, og har ikke et sekund fortrudt det. Det første skridt var det sværeste. Men efter få samtaler hos Julie begyndte især uroen at lette.

Stress, kvinde 39 år

Jeg har lagt krop og sind til meget selvudvikling og terapi gennem årene, men efter blot 1,5-2 timers session hos Julie, fik jeg sammenkoblet nogle tunge oplevelser og traumer, og fik ligesom “sat nogle oplevelser fri” som jeg aldrig tidligere har formået at få ro på indeni.