image-text

Får jeg det virkelig bedre, når jeg banker mig selv i ansigtet

Hvad er tankefeltterapi – og hvordan kommer du selv i gang?

Her får du hele baggrunden og ideologien bag det populære fænomen ”tapping”, samt en introduktion til, hvordan man selv kan bruge det i hverdagen til at løse simple udfordringer såsom lette smerter, uro, søvnbesvær, bekymringer, mindreværd og præstationsangst. Der udleveres materiale til hjemmebrug.

Ca. 2 timer 3.000 kr. + evt. kørsel

Sådan får du mere røv i bukserne

Tonen er humoristisk, men budskabet er gravalvorligt. For mange gange går vi i pleaser-mode og glemmer fuldstændigt os selv, vores værdier og behov og ender med, at beskylde alle andre, for at medvirke til, at vi ikke får det, vi ønsker os af livet. Et foredrag om at tage ansvaret og magten i sit eget liv.

Ca. 1 ½ time 2.500 kr. + evt. kørsel

Dit shit og mit shit:
Sådan eliminerer du livets fnidderfnadder!

Hun sagde og han gjorde … og jeg synes bare, det er så tarveligt!!!

Kender du det? At andre menneskers ubarmhjertige opførsel eller personlighed, kan gå os så meget på, at vi skummer i dagevis? Og der tærer på energien!

Dette foredrag angriber os, hvor vi er svagest. Men hvor det faktisk er lettest at gøre en forskel. Derhjemme. På jobbet. Eller blandt familie og venner. Alle de steder, hvor vi har brug for at lære, hvad der er dit shit og mit shit og dermed minimere de små og de store konflikter.

Ca. 1 ½ time 2.500 kr. + evt. kørsel