Tændernes betydning


Mundens små sladrehanke
- brug tænderne som vejviser

Fuldstændigt som Metassundhed, handler tændernes sygdomme og andre genvordigheder om, hvad vores krop forsøger at kommunikerer. Der er en stærk sammenhæng mellem vores mentale udfordringer og vores tænders sundhed. Og det er jo gode nyheder til de, der lider af fx tandkødssygdomme eller meget caries: For så kan man rent faktisk selv gøre noget. Fortæl mig om dine tænder – så finder vi sammen ud af, hvad det er de vil fortælle dig om dit liv.

En analyse varer ca. 45-60 minutter.

Analysen inkl. handleplan koster 300 kr.

Vejen ud efter livet bare styrtede sammen – Sammen kigger vi på, hvilke faktorer der ligger til grund for, at du er blevet stresset og sammen justerer vi på den adfærd og opfattelse af situationerne, der skal til for at slippe stressen. Du får – ud over samtalerne – nogle helt konkrete, simple værktøjer til at håndtere tankemylder, angst, opgivenhed og fysisk ubehag i det daglige.  

Læs mere

Målsættende livsterapi er for dig, der vil i gang – eller allerede er i gang – med en livsstilsændring. Du har besluttet, at der er ting, du ønsker at ændre på: Noget du ønsker mere af i dit liv – og noget du ønsker mindre af. Men hvor tingene ikke helt glider, som du havde håbet?

Læs mere

Ondt i hverdagslivet er ikke terapi. Det er sparring ifht din rejse her i livet. Det er mig, der spørger ind og dig, der reflekterer. Sammen sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden mest ønsker af dit liv og hvordan du opnår det.

Læs mere

Vores drømme er som et spejlbillede af, hvad vi går og pusler med i livet og er en uvurderlig indsigtskilde i din personlige udvikling.

Læs mere

Mundens små sladrehanke – brug tænderne som vejviser.

Læs mere

Metasundhed er læren om de biologiske processer i vores krop, hvor vores fysiske og mentale velbefindende er omdrejningspunktet. Metoden tager afsæt i at al fysisk sygdom har en tæt sammenhæng med psyken.

Læs mere