Stressløsnende livsterapi


Vejen ud efter livet bare styrtede sammen

Blev det hele bare for meget? Tabte du pusten i dit liv og gik på ”hold”? Stress er blevet en folkesygdom. Vi bliver ikke kun stressede af vores job. Eller vores privatliv. Eller vores økonomi. Eller alt muligt andet. Vi bliver stressede af at føle os overrumplet. Af ikke at få sagt fra. Af at vi bliver påvirket negativt af mennesker og situationer, vi ikke kan finde ud af at håndtere.
Stress er en tilstand i vores hjerne. En fysisk tilstand. Stress bryder vores hjerne ned. Derfor kan det være direkte livstruende ikke at tage stress alvorligt. Men selvom stress er fysisk, kan den kun løses mentalt.

Sammen kigger vi på, hvilke faktorer der ligger til grund for, at du er blevet stresset og sammen justerer vi på den adfærd og opfattelse af situationerne, der skal til for at slippe stressen. Du får – ud over samtalerne – nogle helt konkrete, simple værktøjer til at håndtere tankemylder, angst, opgivenhed og fysisk ubehag i det daglige.

Har du tilegnet dig fysiske lidelser, kan vi også adressere dem – dog først efter du har været en tur hos lægen og fået en konkret diagnose, så vi ved præcist, hvad vi har med at gøre.

En session varer ca. 90 minutter.

En session koster 700 kr.

Vejen ud efter livet bare styrtede sammen – Sammen kigger vi på, hvilke faktorer der ligger til grund for, at du er blevet stresset og sammen justerer vi på den adfærd og opfattelse af situationerne, der skal til for at slippe stressen. Du får – ud over samtalerne – nogle helt konkrete, simple værktøjer til at håndtere tankemylder, angst, opgivenhed og fysisk ubehag i det daglige.  

Læs mere

Målsættende livsterapi er for dig, der vil i gang – eller allerede er i gang – med en livsstilsændring. Du har besluttet, at der er ting, du ønsker at ændre på: Noget du ønsker mere af i dit liv – og noget du ønsker mindre af. Men hvor tingene ikke helt glider, som du havde håbet?

Læs mere

Ondt i hverdagslivet er ikke terapi. Det er sparring ifht din rejse her i livet. Det er mig, der spørger ind og dig, der reflekterer. Sammen sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden mest ønsker af dit liv og hvordan du opnår det.

Læs mere

Vores drømme er som et spejlbillede af, hvad vi går og pusler med i livet og er en uvurderlig indsigtskilde i din personlige udvikling.

Læs mere

Mundens små sladrehanke – brug tænderne som vejviser.

Læs mere

Metasundhed er læren om de biologiske processer i vores krop, hvor vores fysiske og mentale velbefindende er omdrejningspunktet. Metoden tager afsæt i at al fysisk sygdom har en tæt sammenhæng med psyken.

Læs mere