Ondt i hverdagslivet

Skal der i virkeligheden bare andre boller på suppen?

  • Er det som om livet bare er gået lidt i stå og kører på autopilot?
  • Eller føler du dig overvældet af alt det du skal nå?
  • Kniber det med at skabe balancen i livet mellem ægtefælle, børn, venner, arbejde og 100 andre forpligtelser?
  • Har du måske en følelse af ensomhed og forladthed?
  • Eller trænger du bare til at tage et grundigt kig på dit liv og vurdere, om der skal andre boller på suppen?

Ondt i hverdagslivet er ikke terapi. Det er sparring ifht din rejse her i livet. Det er mig, der spørger ind og dig, der reflekterer. Sammen sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden mest ønsker af dit liv og hvordan du opnår det. Det gør vi gennem samtaler, men også med konkrete øvelser, du selv kan bruge for at holde dit fokus i hverdagen.
Vi skal kunne leve med hinanden, men vi skal huske, at vi skal leve med os selv – hver dag. Så kærligheden til os selv og vores liv, skal være en højere prioritet. Det handler om at ønske mere og om at sige fra. Og til! Med kærlighed og respekt for dig selv og for andre.

En session varer ca. 90 minutter.

En session koster 700 kr.

Vejen ud efter livet bare styrtede sammen – Sammen kigger vi på, hvilke faktorer der ligger til grund for, at du er blevet stresset og sammen justerer vi på den adfærd og opfattelse af situationerne, der skal til for at slippe stressen. Du får – ud over samtalerne – nogle helt konkrete, simple værktøjer til at håndtere tankemylder, angst, opgivenhed og fysisk ubehag i det daglige.  

Læs mere

Målsættende livsterapi er for dig, der vil i gang – eller allerede er i gang – med en livsstilsændring. Du har besluttet, at der er ting, du ønsker at ændre på: Noget du ønsker mere af i dit liv – og noget du ønsker mindre af. Men hvor tingene ikke helt glider, som du havde håbet?

Læs mere

Ondt i hverdagslivet er ikke terapi. Det er sparring ifht din rejse her i livet. Det er mig, der spørger ind og dig, der reflekterer. Sammen sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden mest ønsker af dit liv og hvordan du opnår det.

Læs mere

Vores drømme er som et spejlbillede af, hvad vi går og pusler med i livet og er en uvurderlig indsigtskilde i din personlige udvikling.

Læs mere

Mundens små sladrehanke – brug tænderne som vejviser.

Læs mere

Metasundhed er læren om de biologiske processer i vores krop, hvor vores fysiske og mentale velbefindende er omdrejningspunktet. Metoden tager afsæt i at al fysisk sygdom har en tæt sammenhæng med psyken.

Læs mere