Metaudredning


Din krop afspejler din mentale tilstand gennem sygdomme og smerter

Metasundhed er læren om de biologiske processer i vores krop, hvor vores fysiske og mentale velbefindende er omdrejningspunktet. Metametoden tager afsæt i, at al fysisk sygdom har en tæt sammenhæng med psyken. Så når vi møder sygdomme, der ikke sådan lader sig kurere, kan vi antage en ny vinkel. Meta betyder ovenfra eller ovenover – vi ser holistisk på vores helbred. Krop og sjæl som ét. At danne et bredere overblik over symptomerne – fysiske og mentale. Jeg giver mig ikke i kast med sygdomme, som ikke er diagnosticeret af en læge og processen foregår i det hele taget i tæt forbindelse til dine øvrige behandlere – medicinske såvel som alternative – da vi hermed opnår de bedste resultater.

En metaudredning er en klarlægning af symptomer og følelsesmæssige sammenhænge. Ikke en behandling. Behandlingen fastsættes ud fra resultatet af udredningen, men i langt de fleste tilfælde er det effektivt at supplere sin behandling med Tankefeltterapi, da vi dermed forløser det følelsesmæssige tema i sygdommen. Herudover udarbejder vi i fællesskab en handleplan for øvrig terapi og hvilke andre tiltag, du kan gøre, for at lette dit sind og din hverdag.

Et simpelt eksempel på metasundhed: Hvis du har en tendens til forkølelsessår (mund herpes) og fx fortæller din læge at nu har du lige fået dit femte forkølelsessår i denne måned, så vil din læge med al sandsynlighed spørge dig som det første: Er du stresset i øjeblikket? For det er almen viden, at herpes komme i udbrud, når vi er stressede. Dette er en fysisk reaktion på en mental tilstand = Metasundhed.

En metaudredning varer ca. 90 minutter.

En metaudredning koster 700 kr.

Vejen ud efter livet bare styrtede sammen – Sammen kigger vi på, hvilke faktorer der ligger til grund for, at du er blevet stresset og sammen justerer vi på den adfærd og opfattelse af situationerne, der skal til for at slippe stressen. Du får – ud over samtalerne – nogle helt konkrete, simple værktøjer til at håndtere tankemylder, angst, opgivenhed og fysisk ubehag i det daglige.  

Læs mere

Målsættende livsterapi er for dig, der vil i gang – eller allerede er i gang – med en livsstilsændring. Du har besluttet, at der er ting, du ønsker at ændre på: Noget du ønsker mere af i dit liv – og noget du ønsker mindre af. Men hvor tingene ikke helt glider, som du havde håbet?

Læs mere

Ondt i hverdagslivet er ikke terapi. Det er sparring ifht din rejse her i livet. Det er mig, der spørger ind og dig, der reflekterer. Sammen sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden mest ønsker af dit liv og hvordan du opnår det.

Læs mere

Vores drømme er som et spejlbillede af, hvad vi går og pusler med i livet og er en uvurderlig indsigtskilde i din personlige udvikling.

Læs mere

Mundens små sladrehanke – brug tænderne som vejviser.

Læs mere

Metasundhed er læren om de biologiske processer i vores krop, hvor vores fysiske og mentale velbefindende er omdrejningspunktet. Metoden tager afsæt i at al fysisk sygdom har en tæt sammenhæng med psyken.

Læs mere