Nattens spejl – Drømmetydning


Hvad fortæller vores underbevidsthed os om natten?

Drømmene er som et spejlbillede af, hvad vi går og pusler med i livet og er en uvurderlig indsigtskilde i din personlige udvikling. Nogle gange har vi spørgsmål, vi ikke rigtig kan finde svaret på. Andre gange kan vi i vågen tilstand godt mærke, vi egentlig ikke har det særligt godt, men vi ved ikke rigtig hvorfor? Her kan drømmene hjælpe os, for det er i virkeligheden vores mest direkte adgang til vores egen underbevidsthed.

Vores underbevidsthed taler ikke i ord, men i billeder. Og det komplicerer tingene en smule og derfor er drømmetydning afhængig af ikke blot symbolerne, men i langt højere grad, om du kan mærke, at det her rammer.!? Jeg siger gerne, at føler du dig ikke ramt, så har vi ikke fat i det rigtige.

Nogle mennesker kommer også til mig med grusomme drømme, som skræmmer eller er fuldstændigt ulogiske og uforståelige. 9 ud af 10 gange er disse drømme, når de tolkes, slet ikke skræmmende bagefter.

Drømmetydning kan vi gøre online – der behøver vi ikke sidde sammen. Send mig din drøm på mail og så laver jeg en foreløbig tolkning. Den kan du modtage enten via mail, messenger eller i telefonen. Det bestemmer du. Ved de to sidste har vi mulighed for at arbejde med resultatet sammen.

Send din drøm på julie@livsterapi.dk. Herefter kontakter jeg dig for at bekræfte modtagelse og sender dig betalingsinfo og en deadline på, hvornår du vil modtage tolkningen.

En drømmetydning koster 200 kr.

Vejen ud efter livet bare styrtede sammen – Sammen kigger vi på, hvilke faktorer der ligger til grund for, at du er blevet stresset og sammen justerer vi på den adfærd og opfattelse af situationerne, der skal til for at slippe stressen. Du får – ud over samtalerne – nogle helt konkrete, simple værktøjer til at håndtere tankemylder, angst, opgivenhed og fysisk ubehag i det daglige.  

Læs mere

Målsættende livsterapi er for dig, der vil i gang – eller allerede er i gang – med en livsstilsændring. Du har besluttet, at der er ting, du ønsker at ændre på: Noget du ønsker mere af i dit liv – og noget du ønsker mindre af. Men hvor tingene ikke helt glider, som du havde håbet?

Læs mere

Ondt i hverdagslivet er ikke terapi. Det er sparring ifht din rejse her i livet. Det er mig, der spørger ind og dig, der reflekterer. Sammen sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden mest ønsker af dit liv og hvordan du opnår det.

Læs mere

Vores drømme er som et spejlbillede af, hvad vi går og pusler med i livet og er en uvurderlig indsigtskilde i din personlige udvikling.

Læs mere

Mundens små sladrehanke – brug tænderne som vejviser.

Læs mere

Metasundhed er læren om de biologiske processer i vores krop, hvor vores fysiske og mentale velbefindende er omdrejningspunktet. Metoden tager afsæt i at al fysisk sygdom har en tæt sammenhæng med psyken.

Læs mere