image-text

Lavt selvværd – kvinde 41 år

Jeg har altid haft problemer med ikke at føle mig god nok, ikke slå til, ikke at turde sige nej, ikke at kunne være alene og jeg finder ofte mænd, der minder om min far og som har samme adfærd, så jeg netop forbliver i rollen “ikke at være god nok”. 

Jeg har tidligere gået hos en anden terapeut, men følte ikke han formåede at åbne mine øjne, så jeg kunne få mere selvindsigt og jeg var ligesom gået i stå. 

Jeg finder ofte mænd, der minder om min far og som har samme adfærd, så jeg netop forbliver i rollen “ikke at være god nok”.


Jeg har kendt Julie i en del år nu og var slet ikke i tvivl om, at det var her, jeg skulle fortsætte min terapi. Fordi hun netop benytter flere terapi-former og jeg ved, hvor dygtig hun er. 

Allerede efter få gange hos hende, fik jeg åbnet øjnene op for, hvor nogle af mine emner helt præcist stammer fra og det hele er netop begyndt at give mening og jeg har kunne gå fra en terapi-session og formå at arbejde videre med mine temaer selv. 

Jeg er så glad for, at Julie kan rykke mig i den rigtige retning, for jeg ønsker virkelig at få meget mere selvindsigt og mere selvværd – og troen på mig selv tilbage igen – for jeg er faktisk god nok 🙏  

Jeg glæder mig super meget til næste gang og se, hvor vi så ender henne ❤️ 

Så Julie – tusind tak for dig 💖

You might also like