image-text

Kvinde 41 år “Jeg har aldrig penge nok” 💸

Jeg har altid haft udfordringer med min økonomi. Selvom jeg altid har tjent mine egne penge, så har jeg aldrig følt, jeg havde penge nok.
Jeg har gået ved Julie i noget tid og har mange emner vi egentlig allerede har taget op og nogle som bare fyldte mere end andre. Og det ene emne var min økonomi. Det emne har fyldt hele mit liv!

Uanset hvor mange penge jeg tjente, følte jeg aldrig, jeg havde penge nok. Og er altid blevet belært hjemmefra om at bruge pengene fornuftigt.
Den 10. i hver måned følte jeg altid, at jeg var løbet tør for penge og jeg kunne dårligt sove om natten pga bekymringer for min økonomi.

Hver gang jeg brugte penge – om det så var på mad eller tøj – så fik jeg det fysisk dårligt bagefter og var klar til at returnere det hele. Alt!
Jeg har aldrig kunne finde ro – heller ikke selvom jeg hver måned også fik sparet op, så følte jeg bare jeg sløsede pengene væk.
Efter 1 session ved Julie, fik jeg vendt det hele på hovedet. Hun lærte mig at tænke anderledes og tænke, at jeg købte det her tøj eller mad, fordi jeg havde brug for det. Hun lærte mig også at ændre indstillingen “jeg har aldrig penge nok” til at sige “jeg har penge nok”. Lige så snart jeg begyndte at ændre mit mindset, forsvandt mine bekymringer omkring min økonomi.

Jeg har aldrig kunne finde ro – heller ikke selvom jeg hver måned også fik sparet op, så følte jeg bare, jeg sløsede pengene væk.

Det handler om at fokusere på det man gerne vil have og jeg havde tidligere fokuseret på at jeg “aldrig havde penge nok” hvilket betød at jeg aldrig havde penge nok.
Jeg har haft måneder, hvor jeg kun har haft lidt penge på kontoen, men bekymringerne har ikke været der, fordi jeg vidste, jeg havde penge nok eller der ville komme penge til og ganske rigtigt. Enten så fik jeg penge tilbage i varme, eller fik solgt noget jeg evt længe havde haft til salg på dba.dk – pengene kom, når jeg mest havde brug for dem, fordi jeg TROEDE på det.
Jeg er så glad for at være sluppet af med den bekymring, for hold op jeg har haft mange søvnløse nætter pga den skide økonomi.
Så TAK Julie ❤️🙏

———————————————

Her kommer jeg lige med en tilføjelse vedr. overbevisninger. De styrer vores liv, fordi det er de ting vi har lært! Godt og skidt – det er bare sådan det fungerer. I terapi hos mig arbejder vi rigtig meget med overbevisninger, fordi de definerer dit liv og hvordan DU opfatter dit liv.

Overbevisninger som:

– Der er aldrig nogen, der passer på mig – jeg skal klare alting selv
– Hver gang jeg prøver, går det galt
– Jeg er grim
– Jeg er dum
– Jeg slår ikke til
– Jeg har aldrig penge nok
– Jeg finder aldrig en kæreste
– Ingen forstår, hvordan jeg har det
– Jeg tager på, bare jeg tænker på kage
– Jeg møder altid de forkerte mænd
– Hunde kan ikke lide mig

Det er alt sammen eksempler på begrænsende overbevisninger: Ting vi har overbevist os selv om er sandheden. Men når vi kigger nærmere på dem, er det så sandheder? I 9 ud af 10 tilfælde: Nej. Jeg har LÆRT, det er sådan (ud fra erfaring). Men jeg har aldrig sat spørgsmålstegn ved det, så jeg går egentlig bare igennem livet og har ALDRIG penge nok. Hvordan tror du, jeg så opfatter min økonomi?

Kom og få en snak om overbevisninger ❤️ Du drømmer ikke om, hvor gennemgribende det kan ændre dit liv.
Knus Julie 🌺

You might also like