image-text

Parterapi, kvinde 30 år

Jeg kom til Julie, da kærligheden begyndte at skrante og jeg fandt ud af, at min partner havde løjet for mig og brudt min tillid i noget, der godt kunne minde om utroskab. Jeg var klar til at forlade ham på stedet og alt i mig skreg: ”Flygt og find din egen lykke”. Men tanken om at rive vores lille familie i stykker og at skulle undvære min 3-årige søn, samt at undvære hinanden greb i mig. Men hvordan skulle vi komme videre herfra?
Julie tog en snak med os hver især og vi fik nogle værktøjer til at forstå hinandens kærlighedssprog, hvilket fik mig til at tænke mere over, hvor vi egentlig stod i vores forhold? Var vi blot gået kold i hamsterhjulet og så jeg egentlig de tegn, han gav mig – og vidste han, at jeg faktisk elskede ham?

Tanken om at rive vores lille familie i stykker og at skulle undvære min 3-årige søn, samt at undvære hinanden greb i mig. Men hvordan skulle vi komme videre herfra?

Timerne med Julie gav mig ro i kroppen og vi er begge enige om, at det var den bedste beslutning vi tog og følelsen af nyforelskelse har revet os med storm.

Vi er mere end taknemmelige for den rolige og lyttende tilgang Julie har givet os, som har givet os styrken og det positive mindset til at ’sammen kan vi alt’ og at vi gør hinanden stærkere.

——————————————-

Min tilføjelse:

Er I kørt sur i det? Misforståelser? Vrede? Sårede følelser? Manglende intimitet? Uens ønsker til livet? Har I bare lige mistet takten?
Ofte skal der faktisk ikke ret meget til, for at ændre opfattelsen af kærligheden. Det kræver dog, at ønsket om forandring er til stede hos begge parter. Der uddeles ikke skyld hos mig. Og jeg behandler jer hver for sig, fordi det historisk set lader til at virke bedre end fælles terapi. Og hver session tager udgangspunkt i dig – ikke din partner. For når I hver især løser jeres udfordringer, så har I langt nemmere ved at mødes i kærligheden igen.

You might also like