image-text
For 1 år siden blev jeg skilt fra min kone. Som enhver skilsmisse tog dette hårdt på mig. Men for mig lægede tiden ikke alle sår. Så da jeg ikke kunne se mig ud af det mere, valgte jeg at tage kontakt til Julie.
Allerede ved vores første møde fandt vi ud af, at min skilsmisse slet ikke var mit problem, det var bare udløseren til noget som lå langt dybere i mig.
 
Jeg har nu mødt Julie nogle gange og hun har hjulpet mig rigtig meget videre i mit liv. Jeg har fået en selvindsigt, jeg aldrig har haft før. Den selvindsigt jeg har fået, har også givet mig meget mere selvtillid og selvværd.
 

Allerede ved vores første møde fandt vi ud af, at min skilsmisse slet ikke var mit problem, det var bare udløseren til noget som lå langt dybere i mig.

 
 
Efter blot 3 besøg var jeg faktisk rigtig godt kørende. Jeg har dog valgt at blive ved med at se Julie, selvom jeg ikke rigtig kommer med et problem længere, men ser det som livsudviklende.
 
Mange i min omgangskreds ved jeg går i terapi og det er bestemt ikke noget jeg skammer mig over. Faktisk tværtimod ser jeg det som en kæmpe gave, at jeg har fået den selvindsigt jeg har og en forståelse for mig selv og mine handlinger.
 
Havde jeg vidst før, hvad jeg ved nu om Julies terapi, så var jeg gået i terapi hos hende for mange år siden, da det giver så meget til dig selv. Det er selvfølgelig mentalt hårdt arbejde, men det er det hele værd.
 
Jeg frygtede til at begynde med, at det ville være et årelangt projekt at komme hos hende, men som sagt: Allerede efter 3 besøg var jeg bedre kørende, end jeg nogensinde har været.
Så jeg kan til enhver tid anbefale, at du – uanset dit problems størrelse – prøver blot 1 møde med Julie.
 
En anden ting som også er vigtig for mig. Hos Julie er 1 session ikke 1 time, men du får 1.5 time
Personligt vil jeg anbefale et besøg hos Julie uanset dit problems størrelse og jeg vil altid være hende evig taknemmelig for at have hjulpet mig videre.

You might also like