image-text

Overordnet handler Livsterapi om at opnå den mentale frihed, der opstår, når vi tager det fulde ansvar for vores liv og de valg, vi træffer for os selv.

Jeg er basisuddannet tankefeltterapeut (TFT og EFT) og Meta Health Coach (Metasundheds-coach) og er igang med en uddannelse til NLP coach. Jeg har siden 2016 fungeret som samtalepartner. Jeg arbejder også med drømmetydning, tændernes betydning og holder foredrag om, hvordan vi kan gribe livet anderledes an. Lisvsterapi er ikke en teknik – det er en holistisk måde at arbejde med alle aspekter vedr. dine udfordringer.

Jeg ser mig som din sparringspartner og jeg kan hjælpe dig videre, hvis du er kørt fast i fx arbejde, økonomi, kærlighedsliv, stress og depression eller en helt femte situation.

Jeg kan ikke løse dine problemer for dig, men vi kan løse dem sammen og jeg vil være der til at guide dig til at opnå det eller de mål, du ønsker. Og det er uanset, om det er ønsket om mere ligevægt i livet, bedre sportslige resultater eller at komme en angst, depression eller stress til livs. Det handler alt sammen om at føle sig fri. Fri af det negative, der nogle gange overtager vores liv. Fri til at få mest muligt ud af vores liv.

Praktisk info

Priser: En session varer typisk 90 minutter og koster 600 kr. I menupunktet Behandlinger kan du se den specifikke pris og beskrivelse for hver type behandling. Drømmetydning og Tændernes betydning har andre priser.

Du kan altid bestille en tid ved at ringe eller sms’e mig på 24253261.

Afbestilling senest 24 timer før din planlagte tid.